Punëdhënës:

  • A keni një kompani e cila është në kërkim të punëtorëve?
  • A kërkoni punëtorë nga veprimtaritë deficitare në Austri?
  • A kërkoni punëtorë të cilët klasifikohen në kategorinë e ashtuquajtur “punëtorë kyçë”?

Atëherë ne jemi adresa e vërtetë!

Jo vetëm që Ju ndihmojmë në kërkimin e kandidatëve më përkatës, por do të Ju mbështesim edhe në procesin e aplikimit dhe miratimit të qëndrimit të punëtorit…

This post is also available in: German Macedonian Serbian Bosnian English Croatian Montenegro