Работодавачи

  • Дали имате компанија која е во потрага по работници?
  • Дали барате работници од дефицитарните дејности во Австрија?
  • Дали барате работници кои се класифицираат во т.н. “клучни работници”?

    Тогаш ние сме вистинската адреса!
    Не само што Ви помагаме во порагата по најсоодветните кандидати, туку ќе Ве поддржиме и во процесот на апликација и одобрување на престојот на работникот…

This post is also available in: German Serbian Bosnian Albanian English Croatian Montenegro