Kandidatë të vendeve jo evropiane (non-EU):

  • A kërkoni punë në Austri?
  • A vini nga një “vend i tretë” (shtet i cili nuk është anëtar i Bashkimit Evropian)?
  • A jeni të rritur?
  • A keni mbaruar arsimin e lartë ose arsimin e mesëm profesional?

Atëherë NA KONTAKTONI sot, ndoshta tashmë kemi një ofertë të shkëlqyeshme për Ju!

NUK KENI NEVOJË PËR PASAPORTËN BULLGARE (ose pasaportën e një shteti tjetër evropian)!

Ne do të ju ndihmojmë në kërkimin e punëdhënësit në Austri dhe do të Ju asistojmë në mënyrë aktive në procesin e aplikimit me dokumentacionin përkatës!

Ne jemi “ura” midis Jush dhe punëdhënësit Tuaj të ardhshëm… NA KËRKONI MENJËHERË!

Kandidatë të shteteve anëtare të Bashkimit Evropian:

  • A kërkoni punë në Austri?
  • A vini nga një vend i cili është anëtar i Bashkimit Evropian?
  • A jeni të rritur?
  • A keni mbaruar arsimin e lartë ose arsimin e mesëm profesional?
  • A ju duhet ndihmë për tu shpërngulur në Austri?

Atëherë NA KONTAKTONI sot, ndoshta tashmë kemi një ofertë të shkëlqyeshme për Ju!

Ne do të ju ndihmojmë në kërkimin e punëdhënësit në Austri dhe do të Ju ndihmojmë në procesin e shpërnguljes…

This post is also available in: German Macedonian Serbian Bosnian English Croatian Montenegro Swahili Uganda