Кандидати од не-европски држави (non-EU):

 • Барате ли работа во Австрија?
 • Дали доаѓате од “трета земја” (држава која не е членка на Европската Унија)?
 • Дали сте полнолетни?
 • Дали имате завршено високо образование или средно стручно образование?

Тогаш КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ денеска, можеби веќе имаме одлична понуда за Вас!

Ќе ви помогнеме во потрагата по работодавач во Австрија и активно ќе Ви асистираме во процесот на аплицирање со соодветната документација!
Ние сме “мостот” меѓу Вас и Вашиот иден работодавач… ПОБАРАЈТЕ НЀ ВЕДНАШ!

Кандидати од држави членки на Европската Унија

 • Барате ли работа во Австрија?
 • Дали доаѓате од држава која е членка на Европската Унија?
 • Дали сте полнолетни?
 • Дали имате завршено високо образование или средно стручно образование?
 • Ви треба ли помош за доселување во Австрија?

  Тогаш КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ денеска, можеби веќе имаме одлична понуда за Вас!

  Ќе Ви помогнеме во потрага по работодавач во Австрија и ќе Ви помогнеме во процесот на преселба…

This post is also available in: German Serbian Bosnian Albanian English Croatian Montenegro Swahili Uganda