За нас

PeGo Jobs е Агенција за вработување специјализирана за посредување во вработувања на високо-квалификувани работници и вешти работници во дејностите кои се прогласени за дефицитарни во Австрија. Лоцирана во срцето на Виена, секогаш се стремиме да го најдеме најдоброто решение за потенцијалните работници и за нашите клиенти – работодавачите. На овој начин делуваме како посредници во двете области, и преземаме чекори во регрутирање и селекција на кандидатите.

Во што се разликуваме од другите?

Однапред Ви помагаме во процесирање на сите неопходни работни документи, со цел максимално да го убрзаме добивањето Дозовола за работа во Австрија во дефицитарните дејности, како работник од трета земја (non-EU) или од земја на Европската Унија (EU).

This post is also available in: German Serbian Bosnian Albanian English Croatian Montenegro